Dan före dan före doppardan

Idag är det måndag. Och på onsdag är det julafton. Sanslöst tokigt. Väldigt tokigt. Rent utav galet. Granen är klädd, klapparna är inslagna, Starkvinsglöggen är uppdrucken och lussebullarna är uppätna. Fast att man fullkomligen frossar i onyttigheter så går jag bara ner i vikt. Min kropp är lika konstig som jag själv. Sanslöst konstig. Väldigt konstig. Rent utav galen.

Idag då? Tja, mor och far är och handlar det sista, och här sitter jag. Har slagit in en klapp åt mamma som i princip var mission impossible, men en Melin klarar det mesta! Annars då? Jag sitter och är lite fascinerad av Itunes. Jag har ca 600 låtar inlagda, ganska många för att vara jag. Men jag drog till med att trycka på Shuffle-knappen, och den låt jag får fram är en gammal jullåt av Queen. Den ENDA jullåten som jag har i biblioteket, den måtte vara ett mirakel. Sådant tycker jag är fascinerande.

Nä, nu måste jag väl gå och göra något vettigt, eller nje, eller jo, eller nja. Eller så går jag och tar en lussebulle.

Tjen!
Detta är ju inte klokt

Jag är ju verkligen sämst på att skriva här! Vet inte var min tid tar vägen, men den finns inte iallafall. Aja, jag lovar inte något men jag ska försöka att bättra mig på den här fronten. Men jag prioiterar den andra bloggen framför den här, har ju lite (mycket) mer läsare på den. Men snart ska jag bege mig hem till min mormor för att uträtta lite ärenden som jag lovat henne. Kanske hörs ikväll? Troligen inte men man vet aldrig!


Lovisa på vårat "hak" i Västerås förra veckan. Bästa stället enligt oss!

RSS 2.0