Tapetserat och nymålat

Har renoverat lite, kände för en enklare design. Tryck F5 om ni inte ser den!

Youtubeilubi

Förresten, har ni sett den här reklamen från Evian? HahaOch när jag en vacker dag gifter mig, fast antagligen inte, så vill jag ha en sådan här öppning på mitt bröllop
 
TITTA HÄR

Bakfia

Goddag! Eller goddeg för att vara lite vitsig. Här sitter jag i köket och väntar på att mina delikata (eller kanske inte) hallongrottor ska gräddas klart. Men som alltid när man ska dra till i köket så ska det vara något som är slut, och denna gång var det småkaksformarna. Men det löstes enkelt genom att ta bullformarna, så det blir hallongrottor XL. Får nog snart öppna gårdscafé om jag ska fortsätta baka så här mycket. Men det skulle antagligen inte komma några. Men då blir det dessto mer till mig! Aja, babbelmaja som jag är, nu får jag ge mig.

Nu måste jag ta ut le cookies innan dem förvandlas till kolbullar!


Hej så länge!


Happ.

Kanske man ska ta och skriva lite här då? Kanske det ja! Måste väl erkänna att blogglusten har inte riktigt legat på tipptopp. Man ska bara skriva om man bara känner för det har jag lärt mig. Och idag så känner jag för det!

Dagen har varit regnig, fast det är inge fel med det egentligen. Än så länge har jag bakat lite, grejat lite, slängt i mig lite föda och tränat hjärnan med hjälp av lite korsord. Säg vad ni vill, men jag finner att lösa korsord väldigt roande. Fast inte lika roande som att spela Picross på min DS. Har blivit helt galen i det. Fullständigt galen. Fast det är förstås inte lika roligt när man gång på gång förlorar mot japanerna på andra sidan klotet. Ja, man spelar mot andra i hela världen tack vare det inbyggda WI-FI kortet. Teknik, ja, teknik.

Imorgon börjar nedräkningen till Göteborg på allvar. Då är det bara 14 dagar kvar! Det är också ganska galet. Känns som om vi väntat och längtat flera ljusår. Men det ska vilket fall som helst bli så himla kul. Och det är kul att längta till något roligt efter det som hände i söndags. Jo, jag är fortfarande ledsen. Det är ju en del av familjen som saknas. 

Neppilepp, nu ska jag väl göra det jag är bra på; photoshoppa!

Herrå harra hejsvejilej!


Jag lyckas alltid se normalt ut på kort. Absolut

Testing testing

Testar en grej bara, bry er inte om detta inlägg!

RSS 2.0