Kasslerkorv's nya VD?

Sandra har stora förhoppningar om vårat företag så jag tror rent av att hon får tillträda som Vice Direktör(inna). Hon verkar ha mest erfarenhet och ha en bra insikt i denna företagsvärld. Här är hennes tankar:

" Det här borde ni helt klart göra företag av! Jag vet, jag har ju vart företagare i ett år nu. Men har vissa synpunkter. Ekorrarna bör nog vara mixade..eftersom det härliga ekorrsmaken inte utsöndras annars. Sedan ser jag gärna en smak i form av "gammal fotsvett/banansorbet" Tror på att den skulle locka folk till er. Speciellt idrottsmän och idrottskvinnor..kanske en och annan tränare med? Jag ser STORA förutsättningar i detta företag. YES I DO! "

Vi tackar för dina synpunkter. Om ni inte fattar ett dugg vad vi pratar om, se gärna inlägget nedanför.Snart i butik?


Spåneri

Nina och jag pratar om att börja sälja en egengjord kasslerkorv. Är denna slogan säljande månntro?

Johannas & Ninas Kasslerkorv. "Hemsk kvalité, men en rolig idé". Finns i smakerna fågel/lime, träolja/skunk och bark/bäver.

Jag tror på succé! Vi spånar vidare (utdrag från MSN):

Nina säger:
Haha jag kan inte sluta skratta åt fågel/lime, så klockrent.. Ungefär som ekorre/hallon.

Melin säger:
Fågel/lime borde komma på flaska! Skulle nog kunna bli en ungdomssuccé! Ekorre/hallon är inte heller så pjåkigt. Till dem äldre skulle man kanske kunna erbjuda stuprörsrester-från-en-röd-liten-stuga-i-dalarna/citronmeliss

Nina säger:
Vi har en greatans idé hör jag! Ska vi använda vanlig mixer för att få ner ekorrarna i flaskan lr kör vi som mina skorpionklubbor jag fick från skolan då den låg hel inuti?

Melin säger:
Du kan väl försöka sälja idén på skolan? Grejen är om vi kör på hela ekorrar så måste ju således flaskan vara desto större. Och jag vet tyvärr inte om vi har den ekonomin för att kunna fullfölja det. Måste isåfall räkna lite på det och se över om det kan gå. Men finns det kanske dvärgekorrar?

Nina säger:
Jordekorrar kanske är mindre

Melin säger:
Bebisar kanske? Det känns väl inte ett dugg brutalt?

Nina säger:
Nej inte alls!

Melin säger
Då beställer jag några lådor, tror att Korea blir närmast och bäst ur miljösynpunkt

Nina säger:
 Ja det är inte så lång transportsträcka heller

Melin säger:
Tvärs över gatan, i princip.

Ja ni, Nina och jag konverserar på ett sätt som nog ingen annan gör tror jag.

Onsdagen den 20e maj

Nu är jag här och härjar igen! Jovars, hur är det med mig kanske ni frågar? Jo tack, det är bara bra! Fast det är det ju hela tiden men ändå. Känner mig extra glad av någon anledning, kan kanske ha och göra med att sommaren snart är här? Så kan det vara ja!

På tal om sommaren, igår beställde pappa flygbiljetter till Gotland i juli! Det blir jag, mamma och papi som tar oss en sväng dit då pappa ändå ska medverka i något bilrelaterat, tror att det var folkrace. Åh vad roligt det ska bli, längtar redan! Jag längtar väl inte så värst efter själva flygandet, men det är ingen idé att börja oroa sig för det nu. Den energin lägger jag på något vettigare istället. Men av någon anledning har jag alltid varit fascinerad av ön, kan kanske ha att göra med den härliga dialekten?

Maj känns som en bra månad och bättre kommer den att bli. På söndag så ska Johan köra rally så då ska man ju självklart vara åskådare. Nästa vecka är det fullt upp, det är möte, det ska åkas bil ner till Småland, det är bio, jag ska jobba i bygdegården och det är säkerligen något jag glömt att ta upp. Men jag gillar när det går i ett.

Nja, nu har jag väl inte så mycket mer att tillföra den här gången. Lämnar er med lite bilder på herrn i huset som var med och lastade kärran full med kvarliggande gräs- och jordbitar sedan vi lade ner jordvärme. Ibland kan man tro att det är en liten hund vi har med tanke på hur sällskapssjuk den lille fjanten är.Han spejade över åkrarna medan vi jobbade


Tillslut blev han så trött att han var tvungen att vila lite.


Hallå där!

Nu var det ett tag sen igen. Men så kan det vara, som jag brukar säga. Det är inte det att det inte hänt något roligt utan det är mer att jag sällan kommer itu med att skriva. Men bättre ibland än aldrig!

Istället för att gå igenom vad som hänt i det förflutna så visar jag lite bilder som jag knäppte igår, alla motiv är finns hemma hos casa del Melino och Avelino. Själv så tycker jag att det blev väldigt fina! Kom också ihåg att det är en helt vanlig kompakt digitalkamera som har varit i farten (rättare sagt Casio Exilim).

VARNING FÖR BILDBOMB(Blomman är i naturlig färg)
Jösses Amalia

Det är varmt idag har jag hunnit med att konstatera. Jösses vad härligt. Blir nog en springtur ikväll. Tyvärr har min IPod fått för sig att dö så det blir väl till att beatboxa egen "On-the-go" musik. Men det går väl det med. Gud vilket värdelöst inlägg det här blev känner jag.

Pic's igen

Tänkte att jag kunde bjuda på lite bilder! Denna gång från i tisdags då dagen spenderades med Cicci. Det blev Hällsjön där vi grillade gott och tog det lite lungt och sedan blev det Casa del Forsmano på kvällskvisten där det lektes med Aja och Astra. Vi var även så passa ambitiösa att vi fick för oss att vi skulle pussla. Under pusslandets gång växte ett starkt engagemang fram och vi grät nästan av lycka när vi hittade på de bitar som absolut inte fanns. Tänka sig. Men vi kastade in handuken vid elva efter tre och en halv timme. Mentalt var jag helt slut. Det tar på krafterna att lägga pussel.


Gött med grillat


Aja maja


Astra ger mig the evil eye.


I väntan på något gott - skinka.

RSS 2.0