Söndagen den 11e


Sitter här framför datorn och pluggar lite. Funderar på att sammanställa alla 37 kompendium till tentan som är om ett par veckor. Vore kanske något!

Igår så var jag hem till Johansson (låter mycket vuxnare att säga Johansson än Nina) och hade det bra! Det bjöds på cider och chips och jag är inte sen att tacka nej. Vi hittade på helt gudomligt roliga låtar på Spottet (Spotify, you know) och så hann vi även med att spela Backpacker och 21 med tärningar. Den där Johansson förlorade ganska stort.

Om en vecka är det Lasergame som gäller. Ska bli jättekul! Senast var vi iväg i april och spelade, då endast med oss fyra tjejer. Nu blir det även lite testosteron i form av lite bröder och vänner och ett stycke pojkvän. Jag ska vinna, så det så. Eller jag ska inte komma sist i alla fall. Det kan nog Lovisa stå för. Hoho.

Nu ska jag ner i pluggträsket igen! Haut brau!

Kommentarer
Postat av: nina

haha erkänn jag är ganska vuxen ;) Tar och snor åt mig förstaplatsen nästa vecka hurru! :O lr så kan du får den för att du snart fyller år.. som present ;)

2009-10-11 @ 21:36:01
URL: http://snickarpartyt.blogg.se/
Postat av: Yohan

Testosteron broder nr:1 kommer plocka hem hela skiten vettu ;) du vet det men vägrar erkänna, erkänn det !! :P

2009-10-15 @ 19:23:08
Postat av: Sazzo

Hahaha :P Johanna Melin nu kollar jag din blogg nästan varje dag utan att du har uppdaterat någe :O den 11e var för typ mer än en måånad sen :P

Ses i helgen ;)

2009-11-16 @ 12:49:05
URL: http://sandriizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0